SGP-jongeren Merwestreek

... is een team dat zich tot doel stelt om christelijke maatschappelijke betrokkenheid in de regio zoveel mogelijk te stimuleren. We beleggen een paar keer per jaar leuke activiteiten in Sliedrecht of Hardinxveld en we doen mee met landelijke SGPJ-activiteiten. Kom jij ons versterken?

Naast dat het natuurlijk veel om politiek gaat, is het een supergezellige organisatie. Er worden veel activiteiten georganiseerd vanuit de partij zelf, maar ook vanuit betrokken jongeren. Je leert veel nieuwe mensen kennen, waardoor het voor je sociale netwerk super goed is, maar ook voor je algemene kennis. Heb je al heel veel kennis en heel veel vrienden, dan moet je er gewoon bij omdat de partij dit nodig heeft; een actieve achterban met jongeren die zich uit durven spreken.

Doe met ons mee!

Wij kunnen jouw waardevolle inzet en hulp goed gebruiken. Je kunt ons financieel steunen, uiteraard lid worden van SGPJ en je kan ook meehelpen met organiseren!

Steun ons werk

SGP-jongeren is afhankelijk van donaties en subsidies. Jouw donatie maakt een verschil in wat wij kunnen bereiken.

Word lid

Word lid van de grootste politieke jongerenpartij van Nederland! Ontvang ons magazine InContact en doe mee aan onze activiteiten en bijeenkomsten.

Doe mee

Wil je een actieve bijdrage leveren aan SGP-jongeren? Bekijk onze vacatures en wordt lid van onze commissie.