Kom 16-02 naar de Debatavond EU in Sliedrecht!

De meeste mensen zijn er wel van op de hoogte dat er in dit jaar verkiezingen van het Europees Parlement zijn. Toch weten veel Nederlanders niet goed wat dit nu precies inhoudt. Hoe verhoudt het Europees Parlement zich tot de Europese Raad of de Europese Commissie? Wat zijn bevoegdheden en taken? Waarom vinden er verkiezingen plaats voor dat Parlement?


Een mooie aanleiding voor SGP-jongeren Merwestreek om een Debatavond EU te organiseren - inhoud en interactie rond Europa. Spreker is Bert-Jan Ruissen, Europarlementariër voor de SGPGraag laten we Bert-Jan vertellen over het Parlement, wat hij doet voor SGP & ECR, en welk belang de verkiezingen hebben. En we debatteren na de pauze onderling over EU-gerelateerde thema's.

Kom ook naar de Calvijnschool Sliedrecht op vrijdagavond 16 februari! Van harte welkom bij de inloop vanaf 19:30 en dan starten we om 20:00. Uiteraard zorgen we voor drinken en tussendoortjes. Je kan erbij zijn door aan te melden via de onderstaande knop. Enne- heb je geen vervoer? Dan kunnen wij jou eventueel afhalen vanaf Station Sliedrecht.