Waarschijnlijk heb je er weleens over nagedacht hoe je ooit aan een eigen huis zult komen. Met al die hoge prijzen en het beperkte aanbod...

Iedere woning is in een mum van tijd verkocht tegenwoordig. Zeker als je een kleiner budget hebt, is het lastig zoeken naar een leuke starterswoning in je omgeving. En overbieden kun je vaak ook vergeten: er lijkt altijd iemand te zijn die meer kan bieden dan jij.

Het is logisch als je hier bezorgd over bent. Dat zijn veel jongeren en jongvolwassenen vandaag de dag! In de politiek worden veel afspraken gemaakt en beloftes gedaan, maar er lijkt niet echt meer gebouwd te worden dan al gebeurde.

Wij willen hierover nadenken met jou. Als SGP-jongeren lokale commissies nodigen wij mensen uit die verstand van zaken hebben, met wie we in gesprek gaan over dit belangrijke thema. Ook zal er nog een debat plaatsvinden tussen Kamerleden.

Kom jij ook? Klik op de knop hieronder om meer te weten te komen, en zet vrijdagavond 15 september dan ook alvast in je agenda.