Op vrijdag 15 maart vond 's avonds in Hardinxveld-Giessendam het Volleybaltoernooi 2024 van SGP-jongeren Merwestreek plaats. We blikken terug op een mooie avond vol competitie en gezelligheid.

Strijd tussen teams

Op deze geslaagde vrijdagavond streden de teams Blokje om, Follis Volatilis, Spelfestijn, Bakkie, Ziet de broeders van 't zelfde huis, Serveerders van Sola Scriptura, FC SGP, Volleyvlammers, SGP fans & We are trying om de zege. In potjes van elk 10 minuten werd er geduelleerd op drie grote speelvelden, waarbij de teams die niet speelden scheidsrechter waren of een korte pauze konden nemen.

Overwinning

Na zeven spannende rondes met veel actie wisten de teams Ziet de broeders van 't zelfde huis en Bakkie over te blijven met de meeste punten. De finale duurde tot het moment dat een van deze teams 25 punten had gehaald. Het team Bakkie behaalde met overtuiging als eerste de 25 punten. Deze kampioenen kregen een heerlijke taart als prijs mee naar huis.

Tot volgend jaar!

We hebben veel positieve geluiden gehoord en hopen dat iedereen met volle teugen genoten heeft van het Volleybaltoernooi 2024! Zien we jullie allemaal volgend jaar weer terug?

Bekijk alle foto's hieronder!