Als commissie zijn we nog steeds verwonderd en heel erg enthousiast over de grote opkomst bij ons Volleybaltoernooi zaterdag 4 februari! We vertellen graag een en ander over deze gave avond.

Veel aanmeldingen

We hadden van tevoren wel ca. 90 aanmeldingen binnen. Dit hadden wij als commissie Merwestreek eigenlijk niet durven dromen, het is de grootste opkomst ooit voor een activiteit van ons! Verschillende teams gaven zich op, waarbij we het ontzettend leuk vonden om te zien dat vele jongeren elkaar meegenomen hebben om een gezellige avond te hebben. Ook is het opgevallen dat meer dan de helft van de aanmeldingen was van niet-SGPJ'ers. We hopen dat ze zich na deze avond willen aansluiten bij SGPJ!

Start van de avond

We hadden als inloop gepland tussen 19.00 en 19.30, maar de eerste sportievelingen kwamen al voor 19.00. Er was wat tijd om alvast warm te lopen en met elkaar te kletsen. Rond 19.30 zijn we begonnen met gebed, waarna Maurits uitleg gaf over de poules die hij had samengesteld verdeeld over de drie speelvelden. We hebben poules van 6 minuten lengte aangehouden, zodat we op tijd met de finale konden starten.

Spannende titelstrijd

Na een aantal gave ronden komen we bij de uitdagende halve finale, met het Team van Henk tegen het Team van Aron & Team Memento Victos tegen Team 303. Het Team van Henk won met 13-10 en op het andere speelveld vierde Memento Victos een 21-11 zege. De spannende finale kon rekenen op de belangstelling van ca. 80 toeschouwers! Uiteindelijk heeft het Team van Henk hier Memento Victos overtroffen met een score van 25-14.

Bekijk hierboven alle foto's die Anne-Roos deze avond gemaakt heeft!

P.S. sta jij op een foto, maar wil je dit liever niet? Neem even contact op.

Als je erbij was en alle foto's van ons wilt krijgen!
En volg ons even, dan mis je nooit onze activiteiten ;-).
Doe mee en kom naar gave activiteiten van SGPJ.